Poslední týden v září na OSH Nymburk

Poslední týden byl nabitý událostmi tak si je pojďme shrnout.

Celý kolotoč se roztočil v sobotu 24.9. na Posledním sání v Pňově. Soutěž pro nás SDH Pňov pořádali již po 22., za což jim patří velký dík. Protože v Pňově se toho nebojí spolupořádali s OSH Nymburk a KSH Středočeského kraje i soutěž O pohár starosty KSH, která proběhla ve středu 28.9.. Do areálu Dušana Pavlíčka se sjelo 21 družstev mužů a 22 družstev žen. Náš okres zde reprezentovala družstva mužů z Pískové Lhoty a SDH Kostomlátky a ženy z Hasiči Velenka a Pískové Lhoty. Holky z SDH Písková Lhota potvrdily skvělou formu a domů si odvezly zlato, které převzaly z rukou starosty KSH Oldřicha Laciny a naší Blanky Burianové. Všem organizátorům, rozhodčím i technické četě patří velké poděkování, podmínky byly tento den opravdu nelehké.

Foto:

https://karelgebhart.rajce.idnes.cz/Pnov_KSH_2022/?

Výsledky:

https://www.ksh-stck.cz/…/557-vysledky-poharu-starosty…

Další velmi milá událost na sebe nenechala dlouho čekat. V sobotu 1.10. se zraky upíraly na Město Sadská, kde se konal historicky první sraz hasičských historických praporů okresu Nymburk a to u příležitosti otevření okresního hasičského muzea. Zde také děkujeme všem kdo se na této krásné akci podíleli.

Video z akce:

Celý kolotoč se dotočil 2.10. na rozlučkové soutěži ZPV, kterou si pro mladé hasiče připravili hasiči z Přerova nad Labem s pomocí 11. okrsku. Na startovní čáru se postavilo celkem 27. družstev. I do 11. okrsku posíláme velké poděkování.
Všem přejeme krásný podzim a těšíme se na další shledání.
Prapory – Sadská 2022
SDH Kostomlátky – Pňov 2022
SDH Velenka – Pňov 2022
SDH Písková Lhota – Pňov 2022
SDH Sokoleč – Přerov nad Labem 2022
SDH Hrubý Jeseník – Přerov nad Labem 2022
SDH Loučeň – Přerov nad Labem 2022
SDH Kounice – Přerov nad Labem 2022